Friss

(null)
En frisör hävdade en gång i tiden att mitt friss är hår jag tappat som är på utväxt. Ibland  tappar man mer och ibland mindre. Med tanke på duschavloppen och mina hårborstar skulle jag vilja påstå att jag fäller konstant i nivå med Mini vilket bildbevisas ovan. 

Folk är sjuka till höger och vänster, covid eller vanliga förkylningar. Tre instruktörer behövde vikarie idag så jag hoppade in på en fullbokad i Örgryte. Lilltjejen och allihopa i Lindome testade sig negativt så efter passet åkte jag och hämtade henne.
(null)
Jag tog ju bara med några av hennes födelsedagspresenter den dagen och på grund av isoleringen kom hon ju inte hit förrän nu så det blev en överraskning för henne. Dessutom fick hon presenterna från Nina också. Expansionen till Wingspan, kläder, mer post-its, målarbok, sodukobok, pysselmaterial med mera. Vi båda blev lika positivt överraskade av en specifik tröja hon önskat sig. Jag hade glömt att jag redan köpt den så rena turen att storleken var slut när jag med konstaterad minnesförlust letade runt i butikerna efter den. 
Att vara ute i god tid för jul- och presentinköp är bra så länge man skriver ned vad man faktiskt redan köpt - ordentligt, inte bara ospecificerat skriver "tröja". Att man fått öppna inslagna paket för att man glömt innehållet har ju hänt…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0