Förberett

(null)
 
Vi hann inte färdigt Forskarfabrikens julkalender vilket inte gjorde något alls eftersom vi nu har spännande experiment att ta fram när vi känner för det. Efter fotbollsträning för Lilltjejen och löppass för mig i rejäl blåst gjorde vi ett andra försök att få fram Alunkristaller. Jag minns att jag fick till en riktigt rejäl och tjusig en i högstadiet, eller var det kanske då jag var lärare?
 
Nåväl, jag testade att bädda i ordning inför lördagen och efter skolan dök plötsligt alla tjejerna upp så de kunde provligga. Stor entusiasm och tummar upp.
(null)
 
Laserdome är bokat och Johan filar på en skattjakt. Imorgon ska jag baka minicupcakes som tjejerna ska få dekorera efter tacomiddagen, spritsa frosting och härja bland massa olika strössel, minimarshmallows och sugarpaste. Det debatteras kring vilken film de ska titta på, Harry Potter, Flykten från hönsgården eller Dumma mej 3. Jag röstar på hönsen!
 
Ingen mus som kapitulerat har ännu hittats och katterna har släppt sin vakthållning. Antingen ligger den kvar där under för att snart börja lukta eller så hamnade den i en mage, troligtvis Plutts. I detta fall hoppas jag faktiskt på det sistnämnda.
 
Riktigt nöjd förresten med mitt löppass ikväll, första gången jag kom en mil med kilometertid under sju minuter i genomsnitt. Dessutom kände jag knappt av knät! Det är rätt kasst tempo men jag siktar hellre på kilometer framför tid för att ta mig runt Göteborgsvarvet i år - i vilket format det nu kan bli.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0