Pouring down

Nöter, nöter, nöter och nöter shù, héng, gōu, piě och alla de olika streck som bygger ihop de intrikata tecknen. Vi fick i alla fall tips om en add-in för att få till betoningstecknen i pinyin så man nu slipper skriva shu4, he2ng, go1u och pie3 vilket är synnerligen svårläst för den som inte är van. 
 
Åkte in till kontoret och regnet vräkte ned på utsidan och har gjort så hela dagen. Nästa vecka lyfts restriktionerna och jag får tillbaka min åter-ångest, mycket för att vår kontorsbyggnad ska rivas och vi om endast tre veckor ska vara ute. Fick besked att våra nya platser blir innanför fabriksområdet vilket visserligen är kul, men kontoret är ett långsmalt landskap där vi kommer att sitta i täta grupper! Inget mer lyx med eget kontor där jag kan sitta i fred och ha mina digitala möten med puck istället för hörlurar. 
 
Lunchen gick i resternas tecken, improviserat stekt ris som smakade delikat och en stackars raggmunk verkade som typ efterrätt. Har hört någonstans att man ska undvika "brun" mat, det är tydligen väldigt onyttigt men oftast också den som smakar bäst. Jag satt för mig själv i tomt lunchrum med Fab5 på fånen. De är onekligen duktiga men överdrivet "gay-iga", vilket är en del av showen och jag scrollar fram till slutresultaten av deras re-makes. 
 
Jag som vanligtvis somnar som en sten direkt låg vaken sent igår för att lyssna färdigt på Lucinda Rileys "Änglaträdet". Och nu vet jag inte vad jag känner för bok att låta ta vid. Ingen deckare lyckas fånga mitt intresse och känner inte för en biografi eller feelgood. Generellt tror jag mig ha hamnat i en oinspirerad fas då jag heller inte hittar inspirationen för ett nytt virkprojekt där jag för övrigt ändå inte har råd att köpa garn så passar ju egentligen bra. Att jag hamnar framför "Fab5" på Netflix säger kanske också en del.
Tuggade Duolingo i flera timmar igår vilket väl kan betecknas som lite mer produktivt än Netflix eller ett spel av typ Garden escapes, men något annat alternativ hade varit trevligt så jag jagar Jan van Haasteren-pussel att byta till mig på Marketplace.
 
Carina skulle vikariera för mig imorgon bitti då det kändes säkrast men nu har hon gått och blivit sjuk hon med. Det var mer överdriven försiktighet gällande min ork som gjorde att jag lade ut den för vick för några dagar sedan, men nu känner mig återställd så tar tillbaka mitt pass om hon inte hittar någon annan.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0