Massa tvåor

 
Snö mötte oss denna vackra morgon och synnerligen trevligt att också solen hinner upp lagom tills Lilltjejen går till skolan.
Under hennes gymnastik igår blev det långpromenad istället för löpning då jag fick ringa in till månadens styrelsemöte. Fick ihop dryga milen och konstigt ändå att jag blev helt slut i benen trots att jag "bara" promenerade och kände också av knät litegrann. Kallt var det också trots att svetten rann längs ryggraden. Mycket vatten generellt överallt, så även i ån som rinner genom Lindome och förbi nedanför radhuslängan som Johan bodde i och jag flyttade till då vi träffats. Många minnen.
 
Förberedelserna inför PI Planeringen är i full gång och våra Epics presenterades för kinesiska tidszonen imorse. Nu har hela ADO kraschat, perfekt timing. Jag har redan fått flytta ett möte och eftermiddagens slot med amerikanska tidszonen kanske likaså om detta håller i sig. Det har varit instabilt senaste veckorna och det vore verkligen perfekt om det strulade under själva PI Planeringen också - då är vi verkligen rökta!
 
Igår var det mycket snack om tvåor då det var den tjugoandra dagen i andra månaden och veckans andra dag, 2022-02-22. Undrar hur många som väntade in klockslaget 20.20 samt 22.22 också för att ha fått uppleva det - och kanske önska sig något. Själv missade jag det fullständigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0