Freedag!

Jamen så var det alltså dags för vår årliga bowling-och-middag-tradition! Förra året var vi i praktiken ensamma med bowlingkloten men idag utan restriktioner var det nästan fullt. Vad har hänt sedan sist? Mikael har blivit pappa till en liten Cornelia! I vanlig ordning vann Mikael totalen efter en hyfsad utmaning från min sida. Jag vann den andra serien i varje fall men fick riktigt ont i handen av den ovana tyngden och rörelsen av att hysta iväg det där klotet. Det är ju inte klokt vad klen man är!
 
Ola skickar bilder från mitt tömda kontor i TJA och jag sörjer. Nästa vecka kommer bulldozrarna för att jämna hela bygget med marken. Största delen av oss hamnar uppe på PVÖ medan jag ska försöka boa in mig inne på TC11-12. Båda alternativen är tydligen lika illa enligt de som varit där. Gigantiskt kontorslandskap kontra långsmalt korridorliknande utan närliggande mötesrum att kunna boka. Jag kan ju lätt påstå att jag inte är den enda som är missnöjd med flytten.
 
Gårdagens pass i Frölunda var väldigt välbokad men väl på plats blev vi knappt tio och vi närvarande undrade vad som stod på. Men vi nyttjade den extra golvytan och öste på som vanligt och kanske lite extra. Mitt knä kändes inte riktigt hundra men asch!
Nya releasen har släppt så nu är det plugga gärnet som gäller som vanligt. Har dock tur denna gång då releaseveckan är under Ronjavecka - så jag får extra tid att plugga!
 
Ikväll blir det utemiddag igen, värsta lyxveckan alltså då Christer överraskade med middag och teater. Han är sedan restriktionerna svulten på kulturella evenemang och jag tackar och tar emot. Jag tror han hade bokat opera med sina tjejer nästa vecka och jag kikar på biljetter till Cats med min Lilltjej och storknar över priserna. Att uppleva en musikal är ingen självklarhet för gemene man, särskilt inte för en familj med två vuxna och två barn som jag tippar hade valt att göra något annat för de närmare fyratusen som den dryga två(?) timmar upplevelsen skulle kosta.
 
Man behöver börja planera för sommarledigheten nu också och jag har bokat Volvos stuga i Stöten igen. Ronja vill gärna upp till Njupeskärs vattenfall ännu en gång, de hade någon skoluppgift i geografi att se på något avsnitt på SVT Play tror jag som tar tittarna med ut i Sverige och hon blev förtjust då hon kände igen vattenfallet. Är så glad att hon än så länge delar min uppskattning för fiske och att vara ute i naturen. Såvida man inte ska bege sig hemifrån för husrum är det upplevelser som är helt gratis! Jag skulle så gärna också vilja ta henne upp till de riktiga fjällen i norr samt treriksröset och hon minns knappt vårt besök till Storforsen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0