Regn, regn och mera regn

VCATS killarna tyckte vi skulle ha en lunch innan alla försvann på julledighet så jag gav mig ut på plaskvåta vägar i deprimerande plusgrader. Ingen vit jul här inte!
 
Jag är lite sen så alla är på plats när jag kommer, så när jag väl är på plats säger Ulf högtidligt att de alla ville samlas och visa mig lite uppskattning för allt jag gjort för dem, och så får jag en stor fin plåtburk smäckfull av nougatrutor som Glenn har bakat! 
Oj vad svårt jag har för sådana gester men oj vad glad jag blev! Tydligen hade de noterat att jag gillade dom när han bjudit på dom vid tidigare tillfällen, haha! Så himla otroligt gulligt av dom och så omsorgsfullt Glenn hade skurit och paketerat att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Jag har ju bara gjort mitt jobb!
Jag kommer att börja det nya året fem kilo tyngre...!
 
Mini i knät, C har åkt till gymmet och jag ska göra likaså om en knapp timme. Mitt styrelseuppdrags sista protokoll för året har skrivits och erforderlig information till medlemmarna har publicerats. Endast fem möten idag, varav ett långt och som sagt mycket glädjande och ett annat betydligt kortare men också glädjande och överraskande.
Jag har firat extrajul men ändå inte riktigt förstått att det faktiskt är julafton på lördag. Kylen är full av endast det vi gillar och mer ska fixas. Lilltjejen kommer på fredag och så börjar vi julmorgonen här innan vi åker ut till Björlanda dit farmor och farfar kommer under eftermiddagen vilket ska bli väldigt mysigt!
 
Igår var temperaturen kring nollan medan regnet föll. Följdaktligen lade det sig en skorpa av is över allting och jag lyckades göra en sådan där klassisk vurpa när jag skulle runda bilen till bagaget. Hade jag haft grejer i händerna hade de flugit till väders åt alla håll á la film. Nu var det stoltheten som flög åt skogen och mobilen som sprack, tusan också!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0