Frostvackert!

Termometern lämnade de omkring tretton minusgraderna och klättrade uppåt till fem. Dimman lade sig tät och klädde alla träd i vacker frostskrud. Med solen som sken blev det sådär vintervackert som man förväntar på vykort och Instagram. 

Non-stop möten hela förmiddagen för att sedan dö till eftermiddagen. Ingen vill boka möten en fredag eftermiddag - för ingen accepterar…
(null)
Häromkvällen testade vi specialutgåvan jag hämtade när snön föll tät över staden, "Ticket to ride - Göteborg"! Väldigt kul att de använt de gamla rabattkorten som resekort och lagt till detaljer dom klotter och kafferingar!  Kartan är såklart över Göteborg, från Angered till Mölndal och Hisingen, väldigt kul!

Lilltjejen har fin ordning på sitt skrivbord - för det mesta i alla fall, uppdelat i skriv- och målarsida samt pyssel på den andra. 
(null)
Hon har önskat ytterligare en bokhylla då hennes boksamling växer samt en fullstor garderob att ersätta byrån. Att hon vill ha mer plats för böcker kan jag bara uppskatta och stödja. Jag älskar ju böcker!
(null)

Till denna kväll hade C köpt biljetter till "Avatar: The way of water" för oss tre att se men jag trodde inte att Lilltjejen var redo för den. Hon har heller inte sett den första så jag  tänkte stanna hemma med henne, men hon tyckte vi kunde gå och när vi pratade om filmerna blev hon nyfiken och fick se trailern till första. De är ju inte så blodiga men relativt mycket action och dödande, den typ av filmer som till skillnad av många av hennes kompisar knappt har sett. Vi har som sagt nyligen introducerat Star Wars.
Nu blev hon nyfiken och vill se första filmen så det kanske blir imorgon. 

Jag hade jättedåligt samvete men hon bedyrade att det skulle gå bra och kunde messa om det blev jobbigt att vara ensam. Jag har aldrig lämnat henne ensam så länge! 
Messade ända tills filmen började, drog ned ljusstyrkan maximalt och messade kort under filmen bara för att kolla av.
Hon skickade bilder på henne och Ådi och sedan Mini i sängen där hon satt och broderade med film på paddan. Det gick jättebra men jag har ändå dåligt samvete. Under mina Ronjaveckor har jag alltid försökt hålla undan egna grejer till förmån för min Lilltjej. Ego-grejer kan jag ju göra när hon är hos Johan.
Men hon börjar bli stor och med det allt mer självständig. Min lilla stora tjej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0