Dan före dan före...

Nej, det var inte min bästa insats som instruktör igår precis, men koreografin satt i varje fall hyfsat och deltagarna verkade nöjda. Fick positiva kommentarer om min engagerade peppning så några uppskattar mitt gapande i alla fall.
Nu är det ont men inte lika knivskarpt och smärtan kommer främst när jag har benet helt utsträckt samt med belastning. Får se hur det utvecklar sig. Smärtan i axel-hals-grejen är mycket bättre liksom huvudvärken så det är inte enbart elände ändå för tanten.
Kambenen inför lördag fick nästan tre timmar i ugnen och höll på att ramla isär när jag lyfte dem från plåten. Hade för hög värme på mandlarna och hann passera den där gyllende tidpunkten så sockret började smälta igen och därmed inte bli så där "brända" som man vill ha dom. Nåväl.
 
Mario, min PO från Gent åker hem imorgon så han ville ses på middag ikväll. Jag och Sornaraja var de som kunde med såpass kort varsel och känns bra att jag hade möjlighet, en lyckträff med icke Ronjavecka och mina dagar av pass! Christer brukar försöka vara hemma på onsdagar för att vara med äldsta dottern som bor hos honom så jag får lite egentid. Ser ut att hinna färdigt virkningen med ett nödrop och funderar redan på vad nästa projekt kan bli. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0