Trevligheter

Väldigt trevligt att vakna med både honom och Bror intill mig i sängen. Det tog några minuter innan jag erinrade mig att Lilltjejen inte alls låg på övervåningen utan borta hos Emmy. 
Jag har redan ägnat morgonen åt trevligheter som dammsugning och rensning av vattenlås i badrum. Trevligt att vattnet nu rinner undan som det ska och undertecknad funderar på om hon ska be frisören att köra på den skalliga looken nästa gång.
Mini som inte är så Mini men fegast av våra tre pälsansikten stack som en avlöning innan jag knappt hunnit röra dammsugaren ur dess skåp. 
 
Börjar fylla upp kalendrarna för mina tre team så det blir full gas när alla är tillbaka - nästa vecka då jag är ledig igen, destination Tandådalen! Ska bara beta av denna vecka först som avslutas med Lilltjejens cup i Stockholm. Samåker med farmor och farfar som bor på ett hotell intill planerna medan jag bor hos Lillstrumpan.
Lilltjejen åker med laget i två hyrbilar och det är noga uppstyrt för den "högklassiga" turneringen. Sockerförbud fram tills sista matchen är spelad, vilket visserligen är väldigt bra, enhetlig utrustning från färg på ryggsäck och badtofflor till reseklädsel som såklart ska vara Jitex träningsställ. Lilltjejen ska som målvakt ha annan matchklädsel så vi fick köpa extra fotbollsstrumpor då det var svart och inte lila som gällde för henne. Lag från också Finland och Norge är inbjudna så blir en rolig och lärorik upplevelse för dom alla.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0