Mitt i veckan

(null)
Tre dagar med träning plus en match tror jag gjort sitt på tjejerna när det var dags för andra och sista passet i förberedelserna inför cupen - träningsmatch. Energin från igår var helt borta och de åkte på stryk med tio-sex och Lilltjejen var helt förtvivlad efteråt, tog på sig skulden. Från topp och eufori ena dagen till botten och tåreflöde den andra, nyttiga lärdomar att ta med sig.
Hemma väntade en levererad försändelse som blir intressant att testa, hur får man popcorn att smaka olika - innan de är poppade?
Muntrade upp min Lilltjej med ett biobesök för mina ihopsparade vikariepass, "Minionerna, berättelsen om Gru" som var ok men inget speciellt. Inte ens Ronja tyckte den var märkvärdig.

På vägen in genom stan noterade vi ett massivt folkflöde och insåg snabbt att det var på grund av Ed Sheeran. Åkte förbi Ullevi när vi lämnade biografen och nu ligger vi i våra respektive sängar och hör basmullret ända hit.
Ska bli fint väder kommande dagar så blir kanske att skjutsa R och en kompis till Barnsjön imorgon. I huvudstaden lär det bli svettiga matcher och jag måste komma ihåg att packa solkrämen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0