Bildstrul

Bloggportalen strular när det kommer till att lägga in bilder. Fick in en bråkdel av vin-och trädgårdsresan och lyckas inte få in något över huvudtaget i detta jag skriver nu. Inte så spänannde bilder ändå när det gäller lite update om vårt första gemensamma samtal med terapeuten Anna. Som väntat flög tiden iväg när vi försökte sammanfatta våra respektive bakgrunder och sedan gemensamma år för att ge henne en hyfsad överblick. Medan spårvagnarna gnisslade förbi fick jag återuppleva smärtan, lite lindrigare men likväl skarp så som väl vilket smärtsamt minne som helst kan kännas när man påminns. Den inbördes avgrunden har Christer outtröttligt jobbat för att fylla igen och tiden har som den så ofta gör verkat till hans fördel när frågorna, läckaget i botten övergått från öppet forsande hål till stilla strilande. Såret läker och smärtan går över men lämnar ett ärr för att inte glömmas.
För många övergår smärtan till ett bittert ältande vilket är ett träsk jag inte vill hamna i, var rädd att göra men inte gjorde efter händelserna med Johan och därför vet att jag inte kommer att göra i detta fall heller. Det som har varit kan inte göras ogjort och därför ingen mening att älta, man kan bara ta med sig det i det som sker framåt.
Nu när våra sessioner äntligen är igång och vi känner att vi också kommit väldigt långt på egen hand är vi angelägna att få terapeutens guidning och återkoppling, så redan på fredag har vi nästa möte till jag fick en uppgift: Att identifiera vad som är de största hindren för mig att återfå förtroendet för Christer. Omedelbart fick jag "De senaste fem åren!" på tungan vilket jag misstänker behöver brytas ned en liten aning till något som faktiskt går att arbeta med. Det jag nu finner fram är inget jag skulle dryfta med honom utan vänta med till vårt möte.
Jag vet bara inte riktigt när jag ska hinna göra det när min kalender är helt hysterisk och nya releasen ska sitta på lördag, men nu har vi väntat så länge på stöttningen från tredje part, vi har som sagt kommit så långt själva och vi båda föredrar effektivitet så nu kör vi!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0