Solbränd

(null)
Ingen påsk utan påskägg ansåg Christer så en promenad i solen till Godisbjörnen där vi fyllde var sitt. Jag tror inte han rörde sitt och jag åt en handfull från mitt, men skulle det vara så skulle det visst vara.
Åkte på däng i Hippocrates där vi missat detaljer i reglerna så det blev svårare för min hjärna att hänga med. Utvalda påsk- tillika jul- och midsommar-matsfavoriter innan jag åkte på däng igen. Igen och igen och ändå vill jag fortsätta spela och prova nya…

Äppelpaj med glass och vaniljsås i obscena mängder till katastroffilm på Netflix, jag gillar sådana. Denna gång något kometfragment i storlek planetdödare och utvaldas kamp att ta sig till skyddsrum på Grönland. Vi konstaterade att vi skulle vara körda då en scrum master knappast skulle kvala in som behövd kompetens i ett återuppbyggande av samhället, inte ens IT-arkitekt med storhetsvansinne. Vi skulle nog dö av vaniljsåsöverdos först.

(null)
Mycket folk i Majorna trots eller kanske på grund av påskledigheten. 
Efteråt hämtade jag Monica för att titta på Ronjas match i det alltjämt blåsiga Åby. Efter förlust mot ett imponerande duktigt danskt lag åkte hon på lunch med Elena och grabbarna medan jag och Monica intog var sin överraskande god fiskgratäng på John Scotts i gallerian. Fina Monica, världens bästa farmor och det närmaste en mor jag kunnat få, glömmer aldrig det tillfälle jag hörde henne presentera mig som hennes dotter och de känslorna som exploderade i bröstet. En av mina största smärtor i livet var den besvikelse jag måste ha orsakat henne och Tomas när skilsmässan var ett faktum. Det gör ont än idag.

Det blev en jättemysig lunch innan jag skjutsade hem henne och körde in till Heden och Lilltjejens andra match. Snålblåsigt och kallt trots den gassande solen som till kvällen resulterade i galen klåda i mitt ovana skinn. Brommapojkarna, eller "Bromma girls" som en flagga förkunnade var också riktigt duktiga och vi förlorade igen.
Lilltjejen var nedslagen så detta är nyttigt för henne och förhoppningsvis lär hon sig vända nederlag till lite djävlar anamma. Idag väntar två nya matcher.
Jag var helt slut och slocknade till någon timme vid sju igår innan definitivt vid halv elva. Vaknade till ännu en solig morgon med infernaliska smärtor i ryggen. Så går det när jag ligger för länge.
Att handla för kommande Ronja-vecka, kanske hinna se någon eller båda av hennes matcher innan mitt pass i Frölunda är min plan för denna söndag. Glad påsk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0