PVÖ

Japp, "Person Vagnar Östra" tror jag det betyder, beteckningen på den byggnad jag idag befunnit mig i sedan tidig morgon. Av någon anledning fick jag frågan och också accepterade förfrågan att ta mig an ett tredje team - tills de får en ny Scrum Mster på plats de den nuvarande slutar med kort varsel. Hon lämnar sista sprinten innan PI Planeringen, verkligen vältajmat....inte!
 
I brist på utrymme sedan mitt kära TJA revs har vi två kontor att tillgå, TC nere i fabriken och PVÖ uppe hos R&D. "Mitt" nya team ville testa att ses och arbeta tillsammans en gång i veckan och då är det PVÖ som gäller för utrymmets skull. Så det var bara att tråckla sig igenom trappor och korridorer till ett stort men förvånansvärt tomt landskap. Strax ska jag förhoppningsvis hitta ut också för att åka till mitt pass i Frölunda.
 
Ännu soligt och kyligt men kom ut en jogg under lunchen, det är ju mindre än en månad till Göteborgsvarvet! Tungt och segt och svårt med motivationen är det bara att tugga på. Mysigt med alla Vitsippor i varje fall.
Till kvällen återställdes ordningen då jag åkte på däng i Hippocrates... 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0