Lång dag

(null)
Tidig morgon för Future cups tredje och sista dag. Oavgjort inne på Heden och vinst mot danska piger nere på Åby efter lunch. 
Jag hade förberett så direkt efter åkte vi norrut via churros-stopp i Bäckebol ut till Marstrandsön. Vädret var för fint för att inte ta vara på och nästa helg jobbar vi säsongens premiärpass på Fågelcentralen.

Marstrand är hysteriskt under sommaren vilket vi påmindes när kusinerna var här. Nu är det tidig vår och dessutom sen eftermiddag så inte alltför trafikerat längs kustpromenaden. Ännu var vinden kall men så svag att det inte störde. 
Lilltjejen var trött och motsträvig till en början tills vi kom ombord på färjan och hon upptäckte de nykläckta små öronmaneterna som kämpade nedanför. Vi tog vänstervarv på den yttre slingan till fyren innan vi vek av inåt för ett försök på grottan. Hon var dock inte alltför nyfiken så när vi inte hittade rätta stigen siktade vi på nålsögat istället.

Nu är vi båda rätt möra, trots att vi - egentligen inte gjort särskilt mycket. Imorgon är det tillbaka till vardagen och det känns som man varit ledig väldigt länge, riktigt skönt! (null) 

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0