Grattis Lillstrumpan!

(null)
Det blev ett snabbt men väldigt trevligt besök i huvudstaden med firande av min fantastiska lilla storasyster! Min storasyster som alltid är så mycket bättre på att vara syster än jag, är den där storasystern som ställer upp och alltid finns där för sin hopplösa lillasyster!
Deras nya hus är riktigt fint och konstigt hur det nästan kändes som de alltid bott där ser jag nu fram emot att se hur det kommer att se ut när dräneringen är klar, trädgården börjar växa fram och de fått det sista på plats på insidan!
Det blev mumsig Libanesisk buffé med tårta och mina bakresultat till efterrätt. Inte sju sorters kakor men sju sorters bakverk jag gjort lite mindre för att uppnå en form av efterrättsbuffe för möjlighet att smaka det mesta. Ja, jag tog med de missbildade macarons-erna…(?) som jag övervägt att strunta i men övertalade mig att smaken var det viktigaste.
(null)
 
Jag tillbringade mycket tid i köket - som jag föredrar men tycker jag gjorde några hyfsade sociala försök emellanåt. Det var roligt att träffa Åsa som jag väl senast såg då jag bodde i Piteå och hennes nioåriga äldsta dotter lekte jättebra ihop med Ronja. Medan alla de andra barnen hade energi genom taket tills deras föräldrar tackade för sig vid ett, kroknade min och kröp i säng vid halv tolv. 
(null)

Den solstrålande men kyliga söndagsmorgonen bjöds vi på frukost i vackra Hässelby slott innan ett snabbt besök i barndomsminnen som resulterade i en förvaringslåda med lite grejer som Nina tillvaratagit från någon av tömningarna av våra föräldrars hem. 
Lilltjejen var trött och håglös och det var inte den sena kvällen som var orsaken utan feber som konstaterades när vi var hemma på västkusten igen. Nu är det påsklov så stackarn får kurera sig under detta hos Johan.
Imorgon är det måndag igen och jag är trött i ögat nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0