Burr!

Det är något mystiskt med informationen i de senaste ljudböckerna från BookBeat. Spårtitel och artist är helt korrekt men ytterligare för mig helt okänd info visas när jag kopplar min fån till bilen via Bluetooth. Knäppt!
Den första är visst något musikalbum och den andra den tyska titeln på samma bok. Där har BookBeats kundtjänst något att bita i!
Det är gråmulet och plusgrader men jag fryser med dubbla fleecetröjor framför skärmen. Påskhelgen står för dörren, och även om jag inte har några högtflygande planer har jag ingen lust att bli sjuk!
Vi testade ett nytt spel igår, "Hippocrates" där man enkelt uttryckt ska bota patienter. Det var förhållandevis enkelt upplägg och därmed kom vi igång relativt snabbt. Mitt intryck var ganska positivt men kändes lite snöpligt på slutet då det inte fanns någon ytterligare poängräkning som kunde bjuda på överraskningar. Nu kunde man i princip förutspå slutet genom att se befintlig ställning inför sista omgången och snegla på vad den andre hade på bordet.
Gruppträningssalen i Sisjön hade en stor byggnadsställning och bråte som konkurrerade om golvytan men deltagarna var förtjusta då det är ny ventilation på gång. Det är lite skillnad i behov sedan MediaMarkts övervåning istället blev gym - vilket man kan tycka att man borde tagit hänsyn till redan vid ombyggnationen.
Nåväl, ser fram emot en bastu efter dagens pass i Frölunda!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0