Kyligt

Så var helgen över, en helg som började med att vi till slut lyckades klara alla uppdragen i spelet Intrepid! Det krävdes att vi körde som fyra spelare, det vill säga två länder vardera, en i komplexitetsgrad ett och den andra på två. Hur många försök tog det, fyra minst? Då torskade vi innan vi ens knappt aktiverat andra uppdragen av de totala tre.

Lugn och produktiv lördag efter Majornas  morgonpass i form av slipning, målning och virkning. Två projekt som sakta men säkert fortskrider.
(null)

Besökte Kärna bokskog utanför Kungälv, ett naturreservat jag skymtade då vi körde förbi med Nina och co i somras. Blev nyfiken men först nu blev det av i en höstkylan dag. Skogen var onekligen vacker och väldigt mysigt att promenera under det imponerande högt belägna lövtaket, men slingan var snöpligt kort så vi var snart tillbaka. 
Okynnesfikade utanför Kongahällas galleri som jag aldrig besökt förut, fräscht nybyggt som det är men samma affärer man hittar i alla köpcentrum.

Fullbokat söndagspass i Frölunda där jag var sådär märkligt frånkopplad som jag kan bli ibland men som deltagarna förhoppningsvis inte märker. Lika skönt ändå att slappna av i bastun efteråt - nästan det bästa med att restriktionerna lättar! 

(null)
Hämtade Lilltjejen direkt efter i vanlig ordning och Bror gjorde oss sällskap till kvällsmat och kortspel med hennes knäppt stora kortlek, helt omöjligt att blanda på ett bra sätt. Bytte snart till en normal…
Undrar om jag somnar före henne ikväll, känns som risken är stor för det, zzz!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0