Bombardemang

 
 
Jag har bombarderat ena teamet med inbjudningar till de olika scrum-eventen. De europeiska medlemmarna får dubbel uppsättning, den ena för våra asiatiska kollegor och den andra för de amerikanska så de kan välja. Min kalender har heller inte plats för tre separata sittningar för respektive region och på detta sätt ges en liten möjlighet att amerikanerna och asiaterna får "träffa" åtminstone några andra i teamet än endast de själva. 
Det andra teamet kör redan på detta sätt och har också eventen redan på plats så där behöver jag inte förändra lika mycket.
 
Det är Ronjavecka med vad det innebär med tvärflöjtslektioner, fotbolls- och gymnastikträning samt matcher. Klämde in ett styrelsemöte häromkvällen också som aldrig tog slut! Där ansvarar jag nu också för att tillse gruppabonnemang för TV och Bredband för föreningen istället för enbart TV som vi nu har.
Det är PI Planering nästa vecka med vad det innebär av förberedelser tillsammans med ytterligare implementering av scrum, så möten i princip åtta till fem för att hjälpa och förbereda alla så mycket det bara går. Guld värt att jag kan jobba hemifrån så jag kan vara här när Lilltjejen går till skolan och även vara här när hon kommer hem, även om jag förvisso bara sitter framför datorn. Hon har med sig kompisar eller sköter sig själv tills jag är loss. Nästa release släpptes nyligen så nu ska nya koreografin sitta tills månadsskiftet dessutom. 
 
Igår kväll tog vi en sväng med Voi:ar, elsparkcyklar längs älven. Första gången började vi på en stor parkeringsplats med närliggande mindre skateboardpark där hon kunde köra runt och vänja sig vid den större och starkare elsparkcykeln. Hjälmen är självklart på och så kör vi väldigt lugnt, hon känner själv att hon inte vill ösa på utan tar och visar det ansvar som hon alltid visat prov på.
 
I bakgrunden av den spontana frukostbilden kan man se mitt påfunna projekt - trappan. Jag har skruvat bort handräcket på båda sidor om den nedersta delen. Det har öppnat upp rejält i hallen, och så har jag påbörjat arbetet med att måla den vit! Höger sida samt pelaren år påbörjad men hur jag ska bära mig åt när det är dags för själva trappstegen har jag ännu inte räknat ut. Jag har ju tre katter i huset! Någonstans tänker jag ett trappsteg i taget där jag får slå vakt om var de springer tills det torkat. Ja, jag ser detta som ett rejält långtidsprojekt, känner ingen brådska och ser det som högst osannolikt att vara klar inom ett år, kanske två eller tre om jag inser att typ ett trappsteg i månaden skulle kunna åstadkommas!
 
I brevlådan landade ganska otippat min tröja till tänkta Göteborgsvarvet! Det ska ju bli en digital variant på lördag då den skulle ha gått av stapeln på riktigt. Nu hävs ju restriktionerna i slutet av månaden, och då börjar de bluddra om eventuellt nytt försök i oktober. Jag är ju inställd på att lufsa runt med Eva på lördag, så blir det av i oktober vill jag ändå köra som planerat - såvida Eva också är på, och så kör jag också nästa månad! Den riktiga är ju den man är ute efter, känslan och folkfesten men så nära inpå lördagens alternativ skulle det kännas snöpligt att skippa den. Bara därför lär det väl spöregna och blåsa orkan.
 
För övrigt har min "allergi" återkommit så plockade fram nässprejen igen som jag fick utskriven för dryga halvåret sedan. Nysattacker och plötslig igentäppt eller tokrinnande näsa försvann ju där om det var spontant eller tack vare cortisonsprejen, men nu tillbaka. Knäppt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0