En grad

En ynka grad denna måndagsmorgon då jag rattade över Älvsborgsbron mot Torslanda. Oktoberhösten visar sig i all sin färgprakt och jag önskar jag hunnit avnjuta den ordentligt. Anna skickar bilder av decimetertjockt snötäcke i Luleå och som vanligt suger det till av längtan och saknad. Ska det vara kallt kan man väl lika väl få ha snö!
 
Det var täckkjol, fleecejacka och vantar men frös ändå där vid fotbollsplanerna i gårdagens antagligen sista cup. Lilltjejen hade inte mycket att göra under de två matcher jag hann titta på innan det var dags att åka till Frölunda, så att låta henne ta på underställ och långbyxor var klokt medan många andra sprang omkring i shorts och t-shirt. Även om man blir varm av att jaga boll tyckte jag det verkade i kallaste laget.
 
 
Lördagen bjöd på sådant där fantastisk strålande höstväder. Då hade jag lyckats planera in ett besök till Nolhaga vattenpark i Alingsås med platsköpta biljetter för oss och Evelina. Riktigt fräscht bad och gott om plats till skillnad mot Lerum som inte har tidsbokade slottar och därmed är närmast kaotiskt. Lilltjejen föredrog ändå Lerum just för den saken - att inte måste kliva upp efter de dryga tre och en halv timme det nu blev.
Jag hann komma en bra bit på virkningen trots att jag fick göra om en del, men som snigeln kommer jag i varje fall ett stycke framåt innan jag glider ned igen.
 
Den PO jag delade kontorsrum med har slutat så redan dag ett tog jag över hans plats vid fönstret, så nu sitter jag här för mig själv och myser! Ska boa in mig ordentligt, ta hit en växt att självdö i fönstret och kanske till och med ett inramat foto på min Lilltjej - en arbetsplats så som de var en gång i tiden men som jag förstått är på utdöende. Jag får ju passa på nu då ryktet går att detta hus ska rivas och vi ännu inte vet vart vi då kommer att placeras. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0