Tröööött!

(null)
Lilltjejen lade inte jättemycket engagemang i sin Pandaförsäljning detta år men fick sålt såpass att hon kunde välja en sådan där 3D-penna som premie. Hon började enkelt med Eiffeltornet!
Vi julpyntade igår och Lilltjejen nu efter första advent kunde äntligen skriva till sin Nisse Egon igen. Han hade svarat redan till nästa morgon och dessutom gjort lite bus! Gissa var tandkrämen hade hamnat…

Lika vältajmat som snön till första advent hann min beställning från Forskarfabriken anlända, en lite annorlunda julkalender som kunde beställas med tjugofyra eller tolv små tygpåsar innehållande vetenskapliga experiment. Hann hämta det efter lunchen och fixa en liten skattjakt för Lilltjejen att lösa efter skolan. Hon blev jätteglad och ville börja genast. Vi tjuvkikade lite i första påsen och då ska men testa sura och basiska ämnen med pH-papper. 

Vi åkte in för att hämta mina AirPods samt göra ett ärende och fick då se det stora hjärtat som det nya kontorskomplexet vid nya Götaälvbron ordnat. En sådan relativt enkel grej som gör så himla mycket tycker jag, på samma sätt som en ljusstjärna i toppen på en lyftkran eller röda jättepumlor i ett träd.
När jag körde ut till Torslanda på måndagsmorgonen kom jag ikapp ett hunddagis hämtbuss! Jag kan ha sett och skrivit om den förut men den är ju bara så underbar! De åker alltså på riktigt runt och hämtar upp folks vovvar till sitt dagis!
(null)

Nu ligger jag för ovanlighetens skull i soffan och pluggar nya koreografin. Om mindre än två veckor ska den sitta och med PI planeringen nästa vecka och min kvällströtthet blir det onekligen en utmaning. Lördagens superrelease får jag i alla fall teama men till söndagen är det bara jag. I värsta fall får jag ta in någon gammal låt, mina deltagare föredrar ju dom ändå!
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0