Veckoslut

(null)
Fick över fyra kortsidor av pallkragarna så det fick bli ännu mer rabarber - och en liten kompis av den harmlösa sorten. Jag har ju aldrig varit ett fan av rabarber men mina numera hyfsat vuxna smaklökar fick ju feeling förra sommaren då Monica gjorde kräm och jag fick till någon paj. Dessutom föredrar jag nyttoväxter framför blommor så när temperaturen går upp igen finns plats för basilika, i varje fall så länge rabarbern är såpass liten. Om några år hoppas jag de fyllt ut hela lådan.

Söndag igen och sjätte combatpasset på sju dagar, phu! Kanske i flesta laget då jag nu också vill ut i skogen, hm. 
(null)
Ganska nöjd att jag tog mig tid att svinga klubborna för första gången i år då det kändes och gick över förväntan. Riktigt sugen att ge mig ut på banan, då det lär gå åt skogen bokstavligt talat. Behöver jobba med inspel och järnklubborna då bollarna flyger hejvilt. Skulle man våga sig på att sikta på att komma under 25 i handicap denna säsong? Eller i varje fall under 28 som jag lyckades med mitt allra första år.
Magnolians gigantiska blommor är på gång och vår planterade sallad har redan börjat kika fram. Är så nöjd med min lilla uteplats!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0