Vardag

(null)
Bror gjorde oss sällskap en skön kväll då regnet hade lättat. Tagit min runda med röjsågen i området och ett typexempel på min arbetarlunch. Piffade till med lite grönt idag.
 
Mötena går i ett, klickar mig ut från det ena och in i det andra. Mina skinkor och svanskota har härdats medan ryggen och axlarnas överlevnad är beroende av combatveckorna. Då Lilltjejen legat lågt med sina träningar på grund av fot- och handledsproblemen har tillika mina promenad- och löprundor jag passat på och gjort under tiden också fått stå över. Rörlighet och tabata har det blivit med de fåtalet medarbetare som ansluter tre gånger i veckan. Bättre än inget. Nu när vaccinationerna är på gång och samhället försiktigt börjar öppna upp känns det liksom för sent att lägga pengar på höj- och sänkbart skrivbord och ordentlig kontorsstol. Har jag klarat mig så här länge så.
 
Lilltjejens ligament i foten är det bara att vänta in men den ofrivilliga vilan under hennes förkylning samt övningarna har gjort gott. Handleden där hon fick ett skott vid säsongens första fotbollsmatch verkar dock inte bli bättre så vid senaste besöket hos den jag trodde var ortoped men istället fysioterapeut tittat färdigt på fossingen frågade jag om handleden. Hon misstänkte att det kunde vara en spricka så nu är det läkartid imorgon som Johan tack och lov kunde ta då jag inte kommer ifrån mötet som krockar.
Lilltjejen är försäkrad via Jitex då detta skedde under en match och försäkringskillen som verkade ha vaknat på fel sida dolde inte sin förebrående ton då han sade att det borde kollats upp när över en vecka gått. Nu har det gått snart tre...
Både jag och Johan är ju sådana som tycker att man kan träna bort en förkylning, mer eller mindre vara medvetslös eller ha benet i uppenbart fel vinkel för att söka vård resonerade att det med tid och vila skulle bli bättre. Tårarna av smärta i fotleden samt uppenbar ovilja att träna fick oss till slut att söka råd och nu får årets föräldrar inse att hennes tårar och fysioterapeutens ord gällande handleden också mäste undersökas.
 
Lunchrasten över, nu blir det kurs resten av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0