Söndagsgrått

(null)
Lindholmen är lite av en annan värld för mig med sin framåtdrivande atmosfär och smarta människor överallt. Varannan onsdag kommer jag dit från buschen och kör med ett gäng som dock inte alls känns uppåtnästa eller fokuserade på nästa teknologiska landvinning. I vilket fall puttrade den lilla självkörande bussen förbi mina stora och förtjusta ögon. Hur gullig är den inte!? 
Gått två rundor på bana, säsongens första och avnjuter nu trots mulet väder solklåda på armarna. Rundorna gick hyfsat, ömsom skitbra och ömsom åt skogen bokstavligen talat. Andra rundan slog jag sällskap av en man med bonusson och hans mormor. Grabben var elva och spelade som ett proffs, jäklar vad imponerande. Fashinerande också att hela hans outfit bestod av snordyra märkeskläder, från kepsen till skorna. Men med den talangen skulle jag inte förvånas om han snart spelar in sin klädbudget på egen hand. Tydligen spelade bonuspappans svåger på PGA-touren i USA vilket jag inte har stenkoll på innebörden annat än att det nog är rätt bra.

Igår lördag regnade det faktiskt hela dagen. Jag spenderade tid på att kuska kors och tvärs i jakt på en packning till vattenlåset i Lilltjejens badrum. Mission impossible. Extra skojigt att ställa sig i kö i regnet för att genomblöt upptäcka att kön gällde en helt annan butik än den jag skulle till. Upptäcker hur en del tågar rätt förbi men står kvar och byter blickar med medblöta köare - tills vi ser så många passera att en går och kollar och uppdagar vårt misstag. Typiskt svenskt att bara lalla fram och foga sig i kön. Eller kanske typiskt enfaldiga lamm som jag...
Ännu bättre att så komma in och upptäcka att deras reservdelsbutik är helgstängd. En liten sketen o-ring krävde till slut köp av helt vattenlås, rör och golvkåpa inkluderad! Inga stora pengar men vilket slöseri.
Slocknade i sängen några timmar(!) efter den uppenbara prövningen innan middag och kubbar med Christer. Vi gör dom på helt olika sätt där mitt med resultatet till höger definitivt är det korrekta.
(null)
Har fått två möss och två fåglar som morgonpresenter senaste dagarna. Undrar om Fågelcentralen skulle betacka sig mina tjänster om de visste vad mina pälsbarn gör med beståndet i Balltorp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0