MagKATTarr

(null)
Människomedicin till katten och Lilltjejen har skapat ett eget bibliotek. Hon har hittat och gillar mina ämnesböcker sedan lärartiden och organiserat så fint!

Bror har under en tid haft en annorlunda hosta, djupare och slemmigare liksom, så idag fick det bli besök hos kattdoktorn. Han klämde och kände, lyssnade, frågade och luktade. Typ magkatarr blev trolig diagnos, orsakad av stress på grund av Plutt! Han undviker henne, nästan smyger när hon är i närheten och gömmer sig bakom sovrumsdörren eller under sängen dit hon ofta jagar honom. När jag och Plutt var hos veterinären för hennes tass i mars köpte jag sådan där hormonessens man sätter i eluttaget men märkte ingen större skillnad. Veterinären hade inga fler råd än att försöka hålla dem isär men hur ska det gå till? 
Om medicinen nu inte funkar lär det bara vara tillfälligt eftersom det inte löser rotproblemet - att Plutt och Bror inte fungerar ihop. De kan äta tillsammans på morgnarna utan problem och Plutt som oftast är färdig före honom kan då tvätta honom lite på huvudet. Jag förstår inte riktigt och det har ju inte alltid varit så här, så himla ledsamt!
Plutt är nog en sådan kattpersonlighet som trivs bäst som enda husdjuret i ett hem utan barn. 
(null)
Stor och liten. Den store så snäll och den lilla så icke-snäll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0