Negativ

(null)
Hallands län är verkligen supersnabbt vad gäller deras Covid-19 test hantering. Såg att jag skrev fel i förra inlägget, Kungsbacka skulle det såklart vara. Redan till fredagseftermiddagen hade vi svaret - negativt. Tills dess hade det halsonda hållit i sig och snoret hälsat på och där hänger det ännu kvar denna lördag. När mössor och extra tröjor krängdes på misstänkte jag feber men inget som bekräftades av termometern. Ronja är så väldigt sällan sjuk, kan inte ens minnas när det hände senast och således sjavar hon omkring likt ett yttersta lidandets offer och betar av den ena filmen efter den andra i soffan. 
Under tiden rullar ömma modern sina fantastiska köttbullar och bakar biskvier à la långpanna. Litet avsteg från de klassiska är inte bara formen utan också den krossade Daimen uppepå, kanske inte lika snyggt som receptets hackade men smaken var lika sliskigt goda som förväntat. Lilltjejen tycker dock att smörkrämen blir för mycket och avstår(!)
Grillar till middag och soffhäng till kvällen medan min avkomma hittat annat fokus i form av Lego Boost. Efter en längre tids uppehåll är hon åter sugen på byggklossarna och vill uppföra sin Legostad igen. Mysigt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0