Lång dag

(null)
Mitt lilla Magnoliaträd är i sitt vackraste när värmen nu är tillbaka och de gigantiska knopparna slagit ut.
Ett utdraget styrelsemöte har avslutat denna hektiska måndag och de två kommande är lika fulltecknade innan Kristi himmels ger möjlighet att andas lite. 
Lilltjejen är kvar hos mig för att undvika risken att smitta Johan och bonusfamiljen, även om det inte var Covid så innebär eventuell smitta testning, extra hemmatid och så vidare. Min mogna lilla tjej har klarat sig själv hela dagen medan jag suttit låst framför skärmen. Visst blir det mycket Netflix men hon varierar sig med olika aktiviteter och skolarbete. Med en rastlös och utåtagerande unge hade en dag som denna aldrig fungerat. Javisst bidrar det att hon de facto är sjuk med därmed lägre energi och nu har hostan gjort sitt inträde i förloppet.
(null)

Själv har jag lyckats fixa ett blodrött öga, tydligen lättare när man väl haft förut vilket jag erinrar mig att jag hade för ett längre tag sedan. Kan bokstavligt talat ge mina teammedlemmar onda ögat om de inte uppdaterar sina items i Azure DevOPs.

Blev en snabb rulltårta under söndagseftermiddagen då jag blev så himla sugen! Med vispad grädde på är det riktigt jäkla gott.
(null)

Lilltjejen kom ned under natten så fann mig plötsligt inklämd mellan henne och Christer. Visst är det mysigt med två som vill ligga nära - en stund, och det är så gott som omöjligt att sova. Det blir varmt och klaustrofobiskt och högljutt när båda dessutom sätter igång och snarkar! Således kommer jag sova gott inatt - såvida Lilltjejen håller sig kvar i sin säng. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0