Kliets återkomst

Sommarvärme utlovades till helgen och det gjorde den sannerligen. Större delen tillbringade jag dock inomhus och tur var väl det. De få stunder jag vistades i solen har ändå resulterat i galet kliande armar och hals så allt är som vanligt - med solen och sommaren kommer solskydds- och eftersmörjskladdiga kroppen som blir brun men med infernalisk klåda.
Efter ett härligt pass i Majorna anslöt Christer och vi satt en stund i solen innan vi åkte till Borås, checkade in på hotell och därefter anslöt till sällskapet för helgens flipperevent. God mat alla tillsammans innan vi vandrade under stekande sol, via churrosvagnen på torget till källarlokalen och dess artificiella ljus istället. 
Många timmars spel och en enklare tävling där jag kors i taket inte kom sist i alla grupper jag spelade och till och med vann en. Några nya spel hade han också där Avengers var riktigt bra. 
(null)

Det var längesedan jag var uppe såpass sent, faktiskt hann klockan passera ett - kors i taket, innan vi slocknade mellan ljuvliga hotellakan.

Till morgonen därpå fick jag äntligen tummen ur och testade att messa Anita om ett spontanbesök, som gick bra! När vi svängde av vägen som löper genom samhället och rullade över järnvägsövergången överväldigades jag helt plötsligt av alla minnen och känslor jag förknippar med platsen. Tårarna kom innan jag knappt hann reagera. Den trygghet, naturliga omtanke och tillhörighet de gav mig de där somrarna i mina sista tonår betydde så otroligt mycket för mig och kommer alltid att vara evigt tacksam. Det var underbart att träffa dem båda och jag kan inte vänta lika länge till nästa gång!
Jag tog Christer på en kort promenad för att visa och prata minnen och anekdoter innan vi solstekta styrde hemåt, jag för att handla inför Ronjavecka, klippa gräset och köra mitt pass i Frölunda. Förståeligt nog var det många som bokat av solskensdagen till ära men ändå ett gott gäng av stammisar som jag fick avsluta träningsveckan med. Helt slut!

När jag dammsugat och skurat nedervåningen  var Sarenbrants senaste bok slut och maj månads böcker blev totalt fem till antalet.
Scott Kellys var överraskande bra och intressant med den insyn man fick av hans erfarenheter som astronaut och livet i rymden. Mikael Anderssons bok köpte jag av honom själv som han signerade vid bokmässan för många herrans år sedan och således läste om. Perspektiv på livet är aldrig fel, liksom Miraklet i Anderna också gav.
(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0