Värme

 
Börjat dagen med att Coronatesta Lilltjejen. Hon låter väldigt sällan märka när det är kompisar eller aktiviteter på gång, men när vännen gått hem efter gårdagens lek säckade hon ihop och jag mätte någon grads feber. Det är likadant med hennes fot där hon är uppe och springer hela dagen på fritids och så kommer tårarna till kvällen när hon slappnar av.
Jag handlade för vad som kanske blev sista gånget åt Lisbeth och fick så fina presenter och ord tillbaka. Det muntrade upp mig efter förmiddagens dipp.
 
 
Hade ett ärende till XXL i Bäckebol och kände doften så fort jag klev ur bilen. Längre bort fann vi en vagn där de sålde munkar, chorrus och annat gott! Kompletterade med jordgubbar senare under kvällen, nu när skördarna kommit igång är priset således bra och vi kan passa på att frossa. Under tiden har vårt lilla jordgubbsland börjat bidra och det ser lovande ut!
 
Blir ju en tidig semester i år då jag har Lilltjejen fyra veckor från och med månadsskiftet och därefter har Johan fyra innan vi återgår till varannan lagom till skolstarten. Apropå Johan ligger han just nu ordentligt däckad med hjärnhinneinflammation så Lilltjejen blir troligtvis kvar hos mig nästa vecka.
Semestern känns efterlängtad nu då motivationen gått ned på sistone men när veckorna är över blir det att ta tag i nya team! Igår meddelade jag min chef att jag tackat ja till ett annat Scrum Master uppdrag, så nu lämnar jag Commercial Digital med sin heta utveckling av online sales och går över till Industional Operations vilkas team jobbar vid alla våra fabriker. Jag ska således ansvara för två team som befinner sig från Charleston i USA och Gent i Belgien, såklart Torslanda här i Göteborg till flertalet siter i Malaysia och Kina. Två team över tre tidszoner och gemensamma event som därför inte kommer att kunna göras gemensamt. En utmaning japp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0