Nära nu!

(null)
Såg denna rubrik på en frontsida och var nästan nära att betala för Premium. Gott ändå att jag inte verkar vara den enda med Återångest som dessutom glömt bort hur man integrerar med andra människor! 
Var till frisören igår för att äntligen klippa av mig håret! Sedan jag lät göra de där välgörenhetsslingorna har håret tovat sig helt hysteriskt efter varje hårtvätt. Det har inte spelat någon roll vilka produkter jag använt, nästan så att de snordyra frisörprodukterna gjorde det värre då exempelvis Dove inköpt på Ica renderade några minuters färre slitande och dragande med borsten. Synnerligen befriande att se frisören grabba tag om trassligheten och med några slarviga snipp, snipp kapade av mer än halva längden. Nu är det precis att jag får ihop det i min ständiga tofs, phu! Det var längesedan jag hade såpass kort faktiskt.
 
Lilltjejen har varit hos sina älskade farföräldrar sedan igår morse så jag kan köra mina sista arbetsdagar i lugn och ro, imorgon är det så äntligen semester! Notera förresten hur stor Mini är där intill Lilltjejen. Han är så stor och stilig, och en riktig fegis som bara hänger ute på framsidan om någon av oss är där men slinker snabbt in om någon annan passerar förbi. 
Ute är det lite småmolnigt och rejält varmt, och varmare ska det bli ända över helgen. Jag och Lilltjejen ska dock jobba i dagarna tre på Fågelcentralen innan vi fyller bilen så som bara vi kan och åker till Stöten. Har förberett med Thermacell, allergitabletter, hattar med myggnät och andra medikamenter för att överleva de jämrans monstren och avnjuta fiske och fjällvandring så gott det bara går. Ska bli spännande att se vad Lilltjejen tycker och om hennes fot håller.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0