Innan läggdags

(null)
Ronjas testresultat var negativt vilket var positivt för då kunde vi jobba som planerat! Dessutom kunde vi haka på när Christer erbjöd biljetter till Liseberg. Jag testade de där tuggummin som ska verka mot åksjuka men likväl behövdes det bara en tur i Helix för att jag skulle känna mig grön i synen. 
Det är ju begränsat antal besökare i Liseberg och virtuella köer till attraktionerna. Till de populära lyckades vi aldrig hamna i samma kögrupp men eftersom det var så pass mycket färre folk funkade de vanliga köerna utan problem. Välsignat skönt med obefintlig trängsel!

Uppe med tuppen för det som Lilltjejen längtat efter - jobbet hos Fågelcentralen. Mycket färre fågelungar denna helg, de växer snabbt och placeras ut i befintliga bon. Småfågelvoljären var välfylld och den så kallade barnkammaren hade fått ännu fler ungfåglar, kråkor, kajor och skator. En del kråkor och kajor är nästan tama och flyger upp och sätter sig på oss medan vi matar, något som resulterade i en ovälkommen värme på Lilltjejens rygg och en annan klutt i mitt hår då de av någon anledning gillade att sätta sig på mitt huvud!

Direkt efter avslutat pass åkte vi ut till Björlanda kile där en välsignat skön bris svalkade oss. Det var galet varmt vid Fågelcentralens skyddade läge med totalt vindstilla och tryckande varmt. Åska passerade i fjärran medan vi matade, städade, matade, diskade och matade igen. Viltrehabiliteraren vi jobbade med denna dag körde kycklingarna i köttkvarn istället så jag behövde inte jobba med saxen. Ska bli lika varmt imorgon till vårt andra pass.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0