Sommarland

(null)
Mellanlandade i huvudstaden där det blev en väldans massa sol och bad - och inköp av senaste Musse och Helium som Lilltjejen längtat efter.

I ottan på söndagen packade vi bilarna fulla med destination Skara Sommarland. Vädret var soligt och fint men inte så osedvanligt varmt som vi haft på sistone. Således drog sig vi vuxna för att bli blöta och även Aron och Otto föredrog sina ifåns under handduk och filt. Lilltjejen konstaterade besviket att vi var världens tråkmånsar och mammahjärtat skämdes. En kort stunds bad var ju inte i närheten vad hon ville och visst förstår jag att hon inte vill bada själv.
Trötta och med solnypta skinn somnade vi snabbt i sköna sängar på fina Jula hotell, laddade om för dag två.
(null)
(null)

Vädret var något bättre till nästa dag och även om jag - som väl majoriteten av de vuxna på plats med barn, föredragit att softa i solen tillbringade jag mer tid i vattnet med Lilltjejen, dök till och med från deras högsta avsats. Vid mitt andra dyk gick bikiniöverdelen sönder, axelbandet gick rakt av! Tur man hade med back-up…
Upplägget var bad först och nöjesparken sedan. Lessons learned till eventuell nästa gång: Lilltjejen går ha med en kompis och ta med bröd eller torrfoder för att mata karparna!

Duktigt trötta kom vi till slut hem till katterna som inte var odelat positiva efter några dagars föräldrafritt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0