Norröver

(null)
Ännu en galet varm sommardag - som tillbringades till största delen i bilen. För första gången besöker jag Stöten tack vare Volvo tjänstemannaklubb som har stugor och lägenheter både i Sverige och utomlands. Jupp, Tandådalen tack vare mitt arbete i vår HSB-förening och nu Stöten tack vare att jag är Volvian. I många år kände jag inte ens till att denna förening fanns!
Fiske och vandring är planen och eftersom Lilltjejen är med blir allt anpassat för henne med förhoppningsvis överkomliga sträckor att gå. Hoppas bara vädret blir bra!
Plockade största skörden hittills från vårt lilla land denna morgon och förutom en enda gubbe som ätits av något, vilket det varit varje gång jag plockat - en enda, så något ensamt har lyckats ta sig innanför nätet, alternativt redan befunnit sig där hela tiden. 
(null)
Är så nöjd med mitt lilla land!

Den varma gårdagen svettades vi som grisar bland fåglarna innan en snabbdusch hemma och så vidare till Liseberg. Jag köpte tre biljetter då de släpptes och Elvira som lägligt nog fyllde år kunde och ville följa med. De sprang omkring en del på egen hand men mest med mig i släptåg. Vi var där tills de stängde och Lilltjejen hade så ont i sin fot att tårarna kom, något vi nog båda redan visste var oundvikligt efter alla timmar vi varit igång sedan tidig morgon.
(null)

Stugan vi befinner oss i har plats för sju och marginellt större än den i Tandådalen. Denna har en kamin som höjer mysfaktorn under vintern. Nu är det galet varmt här inne efter hela dagen i solen, fortsätter det så här var den där fleecejackan ganska överflödig. Bilen blev verkligen knökafull trots att vi fällde en del av sätet, men vi tog med ganska mycket mat också. Och man vet ju inte, den där fleecejackan kanske plötsligt kan behövas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0