Zzzzova snart?

Så var väl de flesta tillbaka efter julledigheten och kalendern börjar fyllas upp. Snön vi fick låg kvar förvånansvärt länge för att till dagens ihållande regn och plusgrader ge vika. Det är snökaos med klass ett till tre varningar utfärdade här och var i landet utom här. Här är det bara regn, regn och blåst som viner runt knutarna. Om allt detta regn kommit som snö istället hade jag nog varit snäppet lyckligare än alla pulkabackestörstande barn.
Mitt barn fick sitt första bankkort i födelsedagspresent så i fredags hämtade jag henne hos Johan för att åka till banken och aktivera BankID och därefter aktivera det. Swish måste man vänta en vecka men en vanlig kontoöverföring senare och hon kunde "bjuda" morsan på lunch!
Flängde hit och dit i stan för att hitta någonstans att sätta in hennes kontanter på kontot - inget bankkontor hanterar ju sådana längre!

Till födelsedagen fick hon även ett nattugsbord som hon fick välja idag på Ikea. Ivrigt har hon ägnat hela kvällen åt att montera ihop det helt och hållet på egen hand! Baksidesskivan vändes åt fel håll men det syns ju typ inte så morsan berömde sin stolta avkomma.
(null)

Morsans egna projekt hemmavid var att under söndagen hitta och montera ny takbelysningen i köket. De ursprungliga vita glasbubblorna gav känsla av sjukhus så jag använde den sällan. Elektrikern kommer imorgon för att fixa dimmerbrytare men framför allt ordna ett eluttag i hallen. 
Servicetekniker kom förresten under denna dag för att kolla på problemet med digitalboxen som gjorde att vi missade Kalle på julafton. Den vid inflytt nya signalfördelaren identifierades som orsak till problemet. Happ.
Får jag gå och lägga mig nu? Halv nio och aptrött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0