Vad kan det vara?

Började arbetsveckan på kontoret. Om det är några från teamet som vill och behöver åka in så har vi kommit överens om måndagar så de får chans att socialisera lite. Vi har ännu en ny medlem till Smurfarna så då det var hans första dag passade det bra att mötas upp. 
 
När jag vid dagens slut kom hem och lade omkull mig i sängen fick jag ett till sådant där hysterisk nysanfall med säker tjugo nysningar på raken. Näsan svullnade igen samtidigt som snoret paradoxalt nog rann, ögonen kändes glåmiga och lätt tryck i bihålorna. Det tog någon timme innan det lättade.
När jag vaknade denna morgon täpptes näsan igen direkt för ungefär en timme senare försvinna. Reagerar man bara på allergier i vaket tillstånd, för det känns ju som det måste vara någon form av reaktion på något, men vad? Har julrosen utlöst något, för jag har ju inte förändrat någonting vare sig i mitt hem eller min kost? Känner mig som vanligt i övrigt, dvs kroppen är pigg och har energi, det är bara den där glåmiga känslan och nysningarna som verkar komma när jag kommer hem efter att ha varit ute ett tag eller vaknar på morgonen. 
Efter jag slängt ut julrosen lättade det märkbart för att helt försvinna, men någon vecka senare kom detta tillbaka. Om jag verkligen är allergisk mot något här hemma borde det väl hålla i sig hela tiden jag är här?
 
Chansade faktiskt och bad om tid hos vårdcentralen, nästan säker på att inte få någon förrän till våren på grund av Coronan, men det dröjde inte länge förrän jag fick ett mess om klockan åtta imorgon bitti - måste vara en sen avbokning.
Får se om läkaren gör ett pricktest eller vad hon nu kan hitta på utifrån mina beskrivna symptom. Tänk om jag blivit allergisk mot katter!? 
 
Utökat förvaringsmöjligheterna i arbetsrummet. Bror har hittat en fredad plats från rastlösa Mini och elaka Plutt. Fine Bror.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0