Spel

Näe, särskilt aptitligt såg inte spenatsoppan ut som serverades efter torsdagens pass, men överraskades faktiskt av dess goda smak. Järninnehållet är tydligen överskattat i de gröna bladen men antagligen bättre än inget. 

Bilder från mina hemtrakter i Norrbotten visar snö upp till fönsterkarmar och det knyter sig i mig av saknad. Utanför mina fönster har de stora härliga flingorna som föll igår regnat och tinat bort av plusgraderna. Det är deprimerande barmark och lika fjärran riktig vinter som pengar på mitt konto i denna månadens sista dagar.
(null)

Lite glad blev man dock av figurerna i nya spelet Munchkin Dungeon och första omgången tog betydligt längre tid än vi trodde - och det var inte för att det var komplicerat. Vi tror det blir både snabbare och roligare om man är tre eller fyra spelare istället. 

Spelade sista kampanjen i Lord of the Rings expansion som varit rejält mycket enklare än första utgåvan men just den sista utmaningen misslyckades vi - och kan inte göra om annat än att börja hela spelet från början...

(null)
Mina försök att hitta Remy-upplevelser förknippade med vin går vidare. En ost- och vinprovning med Christers jobb gav en del trevliga kombinationer samt en otrevlig då jag kände av det betydligt mer än jag trodde att de modesta smakproverna skulle göra. Blev trött och lätt illamående. 
Norge stänger ned med anledning av det muterade viruset och köerna går långa till deras motsvarighet till Systembolaget. Är inte det sorgligt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0