Minusgrader

(null)
Jag har uppenbarligen en grej med att öppna en chipspåse. Igen är översta hyllan i skafferiet trång av halvfulla påsar från Estrella men likväl går jag loss på en ny och tröttnar efter en handfull, grillsmak denna gång. Jag kan ha sådant sug och ändå tröttna så snabbt. Måste vara något med själva öppnandet!

Mini fick sin andra vaccinationsspruta och var inte glad över den korta bilturen. Svettiga tassavtryck där han lät nyfikenheten ta över och undersökte rummet men väl hemma igen tog det en bra stund innan vi var förlåtna.

Torsdag och dags för veckans andra pass med mina team, nu med rörlighet som fokus. Jag är ju verkligen ingen yoga-person så tog någon övning innan jag kom in i en förvånansvärt tillfredsställande känsla. Övningarna var mer stretch än yoga så kanske därför. De som deltog var också nöjda och föreslog att vi skulle bibehålla detta upplägg med Tabata på tisdagar och rörlighet torsdagar, men också måndagar! Nu blir det till att leta övningar att variera med.
Lite mer rörlighet för mig under Lilltjejens fotbollsträning i form av långpromenad. Antalet minusgrader har ökat på och biter i kinderna. Både jag och min avkomma hoppade tacksamt in i den föruppvärmda bilen efteråt, älskar den funktionen!

(null)
Christer kom förbi med ännu ett nytt spel, Godspeed där man ska kolonisera en ny planet. Upplägget gillade jag då det flöt på rätt bra med olika faser fast temat engagerade mig inte riktigt. Jag kände mig inte som en kolonisatör utan temat hade kunnat vara vad som helst eftersom man inte tänkte på det över huvudtaget.

Nu önskar tröttmössan att tvättmaskinen vore klar så att mössan kan få rulla ihop sig och sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0