Kontraster

(null)
Jenny gnider in saltet och skickar bilder från hennes barndomshem där jag tillbringat så mycket tid, två hus från mitt i Pitholm. De skottar fram undervåningens fönster och från altanens trappa ser man snön upp till garagetaket! Jag har något minne av att de unga vi någon vinter hoppade från detta tak ned i allt det vita, inget långt fall då snön då också räckte en bra bit upp. Nu är det dock extremt där uppe så medan de tränar gratis i timmar med hederligt kroppsarbete betalar mina deltagare för att slå och sparka i luften.
Body Combat är så populärt i Frölunda att vi har två klasser på söndagar som båda fylls upp. Idag blev körde jag båda dessa då jag vikarierade det första, åkte hem och åt och däckade i sängen där jag sov som en död tills det var dags att åka till det andra. Var riktigt orolig för orken då kroppen värkte liksom huvudet. Drog i mig en Resorb och Ipren strax innan jag gick ut genom dörren. Ack, jag minns en tid då jag körde dubbla pass utan problem!

Full klass med laddade deltagare och magin hände när musiken kom igång - kroppen kändes som vanligt, stark och full av energi, underbart! När jag reste mig efter min selfie ovan var det dock mera åttioårig tant över mina rörelser...

Lång och het dusch innan jag klev ut i den mörka och snöfrånvarande Göteborgskvällen för att åka och hämta min Lilltjej. Följdaktligen blir det ingen Combat på en vecka nu men välbehövlig alternativ träning tack vare de två pass jag nu ska köra med mina team. Tabata på tisdag och lågintensivt rörelsefokus på torsdag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0