Köttisbullar

(null)
Vilket härligt kursgäng vi fick denna omgång! Högt i tak och mycket skratt ända från början, härligt när folk vågar bjuda på sig själva!
Trots det är man duktigt mör när dagarna är över och hade inte haft något emot om det varit fredag imorgon, eller snarare lördag då fredagen är fullbokad.
Snittblommor tillhör inte vanligheterna hos mig men vad mycket de faktiskt gör! När vi idag till slut fick till vår planerade köttbullemiddag hade Monica med sig dessa fina som livade upp köket.
Medan jag satt i ett osedvanligt långt styrelsemöte igår bakade Lilltjejen citronkladdkaka helt på egen hand. Okej jag gjorde smärre förberedelser som smöra och bröa springformen, riva och pressa citronen och ställa fram ingredienserna men resten fixade hon. Och när hon nattat sig själv och jag till slut kom ut i köket hade hon diskat och städat undan allting efter sig. Ska man bli orolig att hon blir en slav under "duktig flicka -syndromet"? 
Hennes byrålådor med kläder är bättre vikta och organiserade än mina och när hon duschat är golvhandduken och hennes egen upphängda samt smutskläderna i tvättkorgen. Jag har sällan behövt säga till många gånger eller för den delen mantrat hur duktig hon är, eller? Försöker bara berömma och positivt förstärka när det faktiskt är motiverat.
(null)
Påminde henne att träna på läxan varpå hon nu gör utan knot... Gamla akvariebelysningen funkar finfint som notställslampa!
Tonåren närmar sig så fruktar vad som kan braka lös då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0