Outfits

(null)
Mina två dominerande outfits i snart ett år, kanske dags att investera i nya myskläder? Träningstoppen är sprillans ny, snygg va? Ser den exakt likadan ut som det andra nytillskottet? Kanske för att den är exakt likadan! När man glömmer hemma är det tacksamt att vi säljer ett litet utbud men åh så dumt!

(null)
Det strålande vackra vintervädret lockade ut även mig så fort Majorna fått sin lördagscombat. Sisjön var full av folk som med spadar och hockeyklubbor blottade en egen liten yta. En del i hockeytröjor, till och med släpat med sig mål, andra med barn i olika åldrar på darrande ben och vikta vristleder. En yta bjöd till och med på konståkning med riktigt fina piruetter och små hopp.
Kors och tvärs promenerade folk med barnvagnar, pulkor, hundar, cyklar(!), vindskärmar(?) och skidspår snirklande i dess ytterkant.
Njöt vid min eld och kände solen i skinnet när den timmar senare närmade sig trädtopparna och jag vände hemåt. Handlade åt Bo, en av de Hemmahjältar jag fortfarande hjälper.

(null)
Föll för en av de där testerna som passerar på FB. För oss födda i Drakens år ser det inget vidare ut framgent...
Fick plötsligt feeling och gjorde mig en kopp te, mycket ovanligt då jag annars bara dricker med Christer som gillar det till frukost.

Minis favoritleksaker är ju som sagt hårsnoddar och av någon anledning gillar han att lägga dem i vattenskålen. Knäppt.
Apropå katter hjälpte Bror Lilltjejen med matteläxan. Fine Bror!
(null)

Nu väntar intensiva dagar då det är dags att hålla i kurs igen samt avsluta sprinten, styrelsemöte, Lilltjejens aktiviteter och kalas som behöver lämplig present. Ska till slut också få till köttbullemiddagen med farmor och farfar då Monica vill lära sig mina köttbullar vilket blir mysigt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0