Upploppet

Det blev sedvanlig våffelfrukost för tjejerna innan de fick fortsätta dagen tillsammans medan jag jobbade. Till middagstid körde jag över dom till Elvira så Lilltjejen fick vara där medan jag hoppade in för Angelita på vår klass i Sisjön. Det hade blivit strul i bokningen då mitt namn plötsligt stod där och då jag kollade av med henne hade hon försökt få den inställd. Eftersom Lilltjejen ändå inte har några aktiviteter under lovet lät vi det stå kvar och så fick jag ett välbehövligt pass i en välfylld sal. Låt fem är verkligen döden med alla sina sprawls!
Efteråt vad det välsignat skönt att bara sjunka ned i soffan och Encanto med Lilltjejen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den, budskapet är ganska tydligt men ändå inte. 
Ikväll blir det Sing 2 på bio som spretar i recensionerna men likväl är en mysig aktivitet att göra tillsammans.
 
Trots uppmaning och till och med fyndigt rim i vår förenings FB-grupp inför julen så har folk ändå uppenbara problem med att vika upp och platta till sina kartonger. Lata människor som glömmer sin nyckel ställer soporna helt sonika utanför istället för andra att ta reda på. 
Blev lite ofokuserat inlägg känner jag, back to work.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0