Squeeze-days

Finns det något bra ord för "mellandagar" på engelska? Sitter i möten med amerikanerna och de har inget riktigt bra ord heller konstigt nog. Eller någon sade i och för sig något som lät ganska bra, eller var det en av belgarna? Nu minns jag det inte bara för det så jag får fråga igen när de är tillbaka.
 
Vi har tråkigt nog ingen snö men likväl vackert vitt landskap sedan minusgrader och frost svept in över västkusten. Det behövs ju inte många minusgrader för att det ska bita rejält i kinderna och kännas skönt uppfriskande vid promenad och joggingtur.
 
Lilltjejen landade från Spanien i lördags och hos mig igår kväll som vanligt efter mitt pass i Frölunda. De har minskat ned på maxantalet deltagare igen på våra anläggningar och tycker mig skönja något fler som bär munskydd. En del endast över munnen och inte näsan vilket är lite komiskt. 
Alla timmar över pussel vid köksbordet har renderat en väldigt ond rygg för min del, till och med såpass att det kändes av under gårdagens pass som nog var väldigt välbehövligt ur dess synpunkt.
Sitter i mailtråd med Steam-supporten gällande mitt gamla konto. Jag fick ett nytt spel av Christer, "Humankind" som tydligen anses än bättre än Civilization men jag har ju inte spelat på PC sedan många herrans år. Registrerade mitt Steam-konto på vad jag gissar Diablo III vilket är väl närmare tio år sedan? Nu kräver de dess CD nyckel för att jag ska tillåtas återställa mitt lösenord och de skivorna vete tusan vart de tagit vägen. Stön.
Lilltjejen har ju lov och jag jobbar till och med onsdag, Elvira kommer över i eftermiddag för att sova över så det blir full rulle.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0