Mor och dotter

(null)
Jag valde bort årets sista styrelsemöte för att ägna hela kvällen åt min Lilltjej. Dåligt samvete jämtemot mitt åtagande men inte lika mycket som om jag deltagit istället för att julmysa med min dotter. Alla andra dagar har vi aktiviteter så detta var liksom sista chansen innan hon ska till Johan för julveckan, redan på fredagen då vi alla ska fira jul hos dom eftersom de ska resa bort på lördagen.

I Forskarfabrikens julpåse var det tema rymd med roliga pepparkaksformar som vi såklart fick testa. Sedan blev det sockrade nyfriterade grisar, ååh vad gott!
(null)
Jag spöade min dotter i att bygga dinosauriepark innan en läxa gjordes undan. Hon lyckades dock få till lika många dinosar som jag men spelet är tyvärr utformat så man får en rejäl fördel som förstespelare med tilldelning av gäster. Men det är ett riktigt mysigt spel där de fysiska pjäserna bidrar starkt till hela spelupplevelsen.
Vi var förresten uppe i Luciamorgonens otta för att åka ut och se på Volvos luciatåg detta år igen, är ju så himla roligt! Rolig är rondellen nära Mölndals centrum som någon lägger väldigt stort engagemang vid att pryda extra speciellt kring högtider. Upplysta utskurna pumpor och flygande häxa vid Halloween, kaniner och ägg vid påsk, tomtesläde vid jul och nu ett lussetåg med tända marschaller! Passade på att ta min löprunda där förbi medan Lilltjejen var på terminens sista flöjtlektion. Lätt regn men väldigt skönt efter alla timmar framför skärmen.
(null)

Kissemånsarna tycker ju om att vara där man är vilket är väldigt mysigt men de kan onekligen skapa lite besvär ibland. Gör jag inte plats för dom på fönsterbrädan bökar de sig upp och inte enbart tassar hamnar på tangentbordet. 
(null)
(null)
Fast man kan ju inte låta bli att bara smälta heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0