Lycklig!

(null)
Äntligen, äntligen, äntligen! Varningar hade gått ut så jag jobbade hemifrån och fick så till slut se snön komma! Några få minusgrader och därmed fluffigt och härligt som snabbt lade sig över allting.
När Lilltjejen kommit hem och jag var klar med jobbet drog jag med henne ut. Direkt utanför dörren rullade vi nedför slänten! Sedan trampade vi text och labyrinter på fotbollsplanen, gjorde x antal snöänglar och bara lekte. Det var ovant men underbart att känna kylan bita i kinderna när det skedde omgiven av snö.
(null)

Med rosiga kinder fick resten av läsläxan göras innan första kalenderpåsen med pH-testning. Förutom att använda pH-papper blandades även lösning av rödkålspulver. Lilltjejen var superglad och såg genast fram emot nästa dag och påse. Den påsen byggde vidare på den första genom att man skulle "måla" med hjälp av sura och basiska ämnen på rödkålsfuktat papper. Stor succé.
Nissen Egon har bjudit på bus men lär inte skriva inatt då han ska på ett längre uppdrag som innefattar två varv runt jorden och ett tillbaka… Han passar på eftersom Lilltjejen förvarnade att hon inte skulle hinna på grund av sina aktiviteter. Gymnastik, medan jag tog en promenad i bitande fuktig västkustkyla, orkester, dagens påse och dagen var slut.
Mamma ska sova gott inatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0