Huvudstaden

(null)
Årets näst sista dag började tidigt då Christer drog till flippertävling dag tre och vi tjejer till huvudstaden och min syster. 
Den roliga rondellpotatisen utanför Mjölby hade målats om till en julgris! 

Killarna är så stora nu, Aron halvvägs igenom åttan och Otto i sexan på väg in i tonåren, och så min stora lilla tjej däremellan som vuxit ikapp sin moster!
Anders har ägnat timmar åt middagsförberedelser så de yngsta kusinerna sattes att skala potatis innan lite middag och julklappsöppning. Kolla vad fina vi är!
Tillsammans testade vi också klappen som skulle läggas för att sedan lösas, Ravensburgers Escape! Detta var för barn men pusslet var likväl riktigt utmanande och gåtorna såpass att vi faktiskt fick nyttja ledtrådarna. Naturligtvis självklart när man löst det men riktigt snyggt gjort!

Ett ytterligare Ravensburger fick jag - med mig själv! Tvåtusen bitar dessutom, så blir en riktig utmaning! Riktigt fräckt då det är just kvalitativt och inte de där enklare klena pusslen man kan få gjorda av en fotobutik.
(null)

Apropå middagsförberedelser väntas Biff Wellington imorgon och jag tror knappt att Anders förstfödde ens fick lika mycket kärlek som köttklumpen som nu vilar i kylskåpet i väntan på sitt smördegsomslag. 
Nu ska det sovas, trött i ögat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0