Recap

I onsdags:
Plutt liten och krum och Mini stor och smäcker. Bror har vant sig vid att hans specialmat serveras uppe på köksbänken... 
Fick köra utan mick igen i Sisjön då apparaturen denna gång gav ifrån sig frekventa och höga dova smällar, skitstörigt! Tur att salen är liten men det blir ju ändå inte samma tryck när man inte kan hjälpa till med rösten. 
Långa och intensiva dagar med PI Planeringen i full gång, mina klasser och så nya koreografin som ska sitta till på lördag! Det sistnämnda stressar mig ordentligt, visserligen en lättnad att vi är två och vi endast ska köra 45 minuter men till söndagen har jag ju Frölunda och då kör jag själv.
Nåväl, katterna är måttligt förtjusta i att vara ute några längre stunder nu med snön och kylan, det är mest naturbehoven som tvingar ut dem i friska luften.
Imorgon har Lilltjejen avslutning för både gymnastik och orkester men är sedan i måndags hemma med halsont och hosta så antagligen behöver jag inte stressa som en blå från min Frölundaklass för att hinna till orkestern.
Jag minns med fasa mina egna julspelningar på piano i aulan som kändes gigantisk där i den gamla folkhögskolan utåt Öjebyn(?), skräcken när man ensam gick hela vägen upp på scenen och utsattheten. Det var inte ett dugg roligt. 
I orkestern har de varandra och tryggheten i att ha spelat och umgåtts ihop och hon har verkligen sett fram emot avslutningen.

Söndag, från soffan:
(null)
Det var ju ett tag sedan vi tog en groupie så fick med ett gäng av dagens deltagare efter jag famlat mig igenom nya releasen. I Majorna igår tabbade jag mig i varenda låt! Det blev väääldigt många rygglyft då jag missade ett helt moment för magen. Idag skulle jag minsann inte glömma den men glömde istället ett annat - så det blev femtusen rygglyft igen!
Jag kan bara konstatera att näsan var väldigt nära golvet mot slutet.

(null)
Rödingen har fått sin renkostym och bringar glädje vart han kör! Min teambuddy Carina som hade bra mycket bättre koll på sina låtar än jag hade på mina.

Men i fredags hände något som inte skett på många herrans år: Jag träffade Anna! En jobbkonferens hade slitit henne från Norrbottens Luleå och ned till Sveriges framsida så hon förlängde besöket till idag. Det blev vin och sena kvällar fulla med… pussel!
Eller ja, testade ett vitt vin i en sådan där gullig liten flaska som expediten rekommenderade till vietnamesiska vårrullar, samt ett lika gulligt rött till kycklingpajen. Jag har definitivt mycket svårare att förstå mig på de röda vinerna då jag inte ens fick i mig det lilla jag tog trots rekommendationen.
Massa prat och pussel och försök att lösa gåtorna i Exit the game, pusselvarianten. Onekligen snillrikt gjort och vi kämpade trots att det inte var den svåraste versionen. Faktum var att vi till slut gav upp då vi hellre ville pussla än lösa gåtor. Till våra småtjejer hade vi köpt var sitt Pokémon-pussel och fick den snillrika idén att tävla mot varandra och lägga dom samtidigt! 
Mera prat och ännu mer pusslande där jag kanske möjligtvis hade en försumbar fördel i att ha spelat Pokémon Go med Lilltjejen!
Så kul att vi till slut fick träffas och så skönt att det känns så anspråkslöst att vi bara kan vara - med våra myskläder och pussel!

Nu är det Ronjavecka och vi ska upp i ottan imorgon för det är ju Lucia och vad händer då? Jo, Luciatåg förstås med Volvobilar såklart!

Kommentarer
Postat av: Anna

Men jag hann ju först med ramen iaf!!! ;-) kram!

2021-12-13 @ 10:44:21
Postat av: Linda

Haha, med en hårsmån! 🤪

2021-12-14 @ 20:33:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0