Sprutad

Tagit min första vaccindos i armen, men inte den omdiskuterade mot Covid utan den väletablerade TBE. Visserligen har det inte blivit så mycket trailrunning hittills i år men en runda kan ju faktiskt räcka. Däremot ser jag större risk med mina tre pälsbarn där jag inte helt sällan hittar de små läbbiga fästingarna i sängen efter en natts gosigt sällskap. Frontline fungerar rätt bra annars och det märks tydligt när det är dags att fylla på...hua.
 
Har nu gjort de två av de fyra prov jag hade kvar i engelska, som väntat är det grammatiken jag inte har koll på. "Present perfect", "relative clauses", "preposition + noun" vs "noun + preposition" och "gerund", jag menar, jag kan inte ens detta på svenska! Det är ju gott att jag inte är någon streber utan innehar ytterst selektiva prestationskrav och därmed finner mig väl nöjd med ett uppnått godkänt i denna kurs, vilket jag utifrån resultaten från proven hittills ska klara utan problem. Fick rådet av läraren att läsa mer engelska litteratur för att lära mig "känslan" för grammatiken. Ja, det var ju bara det, tråkigheten i att läsa på engelska.
 
Vikarierade för andra gången i Mölndal centrum igår med ett headset där ljudet kom och gick. Det blev onekligen en utmaning då man utan ljud skrek som en galning för att göra sig möjligen hörd - då ljudet plötsligt kom tillbaka. Stackars deltagarnas trumhinnor, men lyckligtvis blev det bättre ungefär halvvägs in och ljudet fungerade snällt resten av tiden. Phu! Kroppen kändes dock tung och seg och ville inte alls samarbeta när jag mentalt tyckte passet var jättekul med engagerade deltagare. Kanske har man inte kommit tillbaka helt efter semesteruppehållet. Försöker knapra någon järntablett också emellanåt. Den där kartan jag hämtade ut från blodcentralen förra veckan skulle jag ha betat av för några månader sedan och jag vill ju så gärna kunna börja ge blod igen så jag fattar egentligen inte varför jag drar mig så för att bara äta i mig dom.
 
Gymmen har startat upp sina bastus (bastuar?) igen, wohoo, äntligen! Gissa vem som äntrade Frölundas i söndags! Såå skönt!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0