Segt

Förutom det muntliga testet har jag uppsatsen kvar att göra i engelskan. Det är segt. Alla andra moment har flutit på och jag har känt mig motiverad, men nu är det stopp. Att skriva en bokanalys är ju inget superkomplicerat men likväl drar jag mig för att sätta igång. Jag har ju oftast inga större problem att skriva och "bluddra på", men kanske är det just för att uppgiften är styrd som på något sätt hämmar mig. Men det är bara att ta tag i det och itne vänta till sista minuten!
Jag hade verkligen maximal tur med semesterplaneringen i år eftersom vädret nu minst sagt har vänt. Hade nio grader en morgon förra veckan och regnet som lyste med sin frånvaro under min ledighet har hämtat ikapp rejält sedan dess. Höjer nu blicken och ser den grå himlen och regnet som faller utanför fönstren.
 
Lite mysigt ändå att veva ut markisen och kura ned sig med engelskaboken som jag gjorde igår. Mini vågar hänga på framsidan då jag är där och kort efter bilden gjorde han mig sällskap i mitt knä och kompletterade mysigheten. Han är så pass stor nu att det blir lite trångt.
 
Tryckte i mig nästan hälften av ett nygräddat paltbröd, underbart gott, och rostade fler till middag med tonfiskröra på. Efter att så många år kategoriserat tonfisk på burk som kattmat och sedemera inte ätit har jag nu närapå fått dille på det, mycket för att det passar mitt kulinariska engagemang så väl. Superenkelt att dra ihop en röra och så räcker den sedan i tre dagar.
 
Göteborgsvarvet arrangeras till slut efter covidens om och men den elfte september och jag ska stå på startlinjen. Det fick mig att dra på trailskorna och bege mig ut i Sandsjöbackas skogar. Med ljudbok i örat, har bara en snäcka så jag kan höra omgivningen också, och ingen stress är det ju fantastiskt skönt att komma ut. Jag nyper något blåbär här och där och avnjuter den varierande terrängen. På grund av den torra försommaren är blåbären väldigt små och inte alls så talrika som förra året tyvärr, annars hade jag ambitionen att plocka mer denna säsong.
Jag behöver dock få fler kilometer i benen och också tyvärr, på asfalt tror jag för att förbereda framför allt knäna på den kommande halvmaran. Ganska precis bara en månad kvar, apropå sista minuten...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0