Huvudvärk

Helgen kan nog sammanfattas med träning, spel och virkning. Mixen jag kör nu är ruggigt jobbig där jag klämt in en extra låt dessutom men deltagarna är väldigt nöjda - och trötta, ett gott betyg!
Efter lördagens pass fick jag en duktig huvudvärk som sedan kommit och gått hela helgen. Några låtar in på dagens pass ökade den igen, när det oftast brukar vara tvärtom. Har druckit så mycket vatten att jag får springa på muggen stup i kvarten och färgen i toalettstolen är lika genomskinligt som en tonårings ursäkter. 
Huvudvärk lägger ju sordin på det mesta man företar sig men det lilla spelet Biblios med det osexiga religiösa temat var precis så litet och lagomt att min hjärna klarade av det. Blev bara en omgång men intrycket var positivt, till skillnad från Ankh som var Biblios raka motsats trots det möjligtvis långsökta gemensamma temat. 
Vid tiden för Ankh hade värken i huvudet introducerat sig med buller och bång och det mastiga spelupplägget fick min hjärna att snabbt ge upp. Jag orkade inte ens fota figurerna som var både snygga och stora, perfekta kandidater till målar-Mattias!
(null)
(null)

Hade ju ambitionen att hinna klart Lilltjejens filt innan hon kom till mig igen, men den tidsödande kanten tar verkligen en evighet! Inte så konstigt dock med tanke på hur stor filten är.
Lilltjejen och bonusfamiljen hade några vänner som uppmärksammats på Fågelcentralen och deras behov av daggmask. Således hade de grävt fram en fantastisk massa som vi åkte och lämnade denna kväll. 

Kämpar för att hålla mig vaken nu för att Lilltjejen ska hinna somna ordentligt. Jag måste nämligen släppa in tandfen! 
Hon är så ivrig att börja skolan igen, längtat ända sedan den slutade i våras… Nej, nu måste hon ha somnat annars kommer tandfen att bli kvar på utsidan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0