Fredag

 
 
Min lärare har inte varit den mest kommunikativa om man säger så. Jag har efterfrågat feedback på mina skrivna uppgifter, för hur ska jag annars veta vad jag behöver träna på? Men nu är betyget ändå satt, kursen således klar och jag är nöjd. Över det hela var det rätt kul och jag är lite sugen på att utforska vad det kan finnas för mer matnyttiga kurser att läsa på distans - och deltid denna gång. är lite sugen på portugisiska eller spanska. Spanska känns mer användbart men min lägenhetsvecka är ju i Portugal. Suktar också efter en kurs i måleri eller liknande och då blir det ju en betalkurs från typ ABF eller liknande, men hur skulle jag få ihop det tidsmässigt? Jag vill ju inte betala för en dyr kvällskurs bara för att kunna delta varannan vecka. Jag får vänta tills Lillltjejen är äldre.
 
På måndag börjar hon skolan, årskurs fyra! Hon har längtat ända sedan skolan slutade i våras och nu ser mamma nästan lite mycket fram emot det som henne. Jag shoppade lite nya höstriktiga kläder och sneglar på pennor, skrivböcker och sådant, älskar det! Vi fick ju uppdatera sommargarderoben i våras och behovet finns nu för höst och vinter. Fötterna verkar förhoppningsvis ha vuxit klart men på längden har det under året fortsatt uppåt. Min fina stora Lilltjej!
 
Sitter för mig själv i vårt lilla rum, det är så skönt! Ser man på parkeringarna så har många kommit tillbaka under veckan, men idag är det synnerligen glest. För kontorsråttorna lär en återgång inte bli lika omfattande, vi har vant oss och de flesta tycker det är lagom med några dagar inne på kontoret för den sociala aspekten men måndagar och fredagar lär det inte vara några större problem att hitta parkeringsplatser framgent.
 
Helgen står för dörren, får se vad den har att bjuda på!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0