Andra klar!

(null)
(null)
Lite mörka bilder så färgerna inte riktigt återges, men min andra QueenCAL-filt blev äntligen klar i fredags och Lilltjejen föll i glädjetårar när hon fick se hela resultatet med sitt namn. Jag är supernöjd och har redan påbörjat nästa projekt, ett mindre med nytt mönster som blir spännande att se hur det kommer att utvecklas.

Under Lilltjejens fotbollsträning i torsdags var jag inställd på långpass i lufstempo. Hennes träning är en och en halv timme vilket kändes perfekt. Kändes riktigt bra efter den första kilometerns sedvanliga seghet och tuggade på. Efter trettiofem minuter sparkade knät bakut, det kommer oftast helt plötsligt och smärtan gör det omöjligt att fortsätta. Jag linkar fram ett tag tills det lättar lite och då kan jag lufsa någon minut igen tills det blir för ont och på det sättet ryckte jag mig ynkligt framåt tillbaka till bilen. Störigt! Kunde ju tugga på bandet en timme så får testa det nästa gång och se hur det går. Kanske det är så mycket skonsammare att det gör sådan skillnad, fast jag kan visserligen erinra mig tillfällen då jag fått ont där också. Jag tror jag helt sonika måste härda knät, träna upp det bättre med mera regelbundna rundor än med dessa sporadiska tillfällen.

Helgen förlöper i makligt tempo. Följde Lilltjejens match på ett snålblåsande Åby, glad att jag förutseende pälsat på mig. Nästa gång blir det att ta med fällstol som en riktig fotbollsmorsa. Gränsen går dock vid att hänga med de andra föräldrarna så satt för mig själv vid kortsidan. Då hade jag ju dessutom första parkett till Lilltjejen som stod i mål. Hon tycker det är roligast vilket passar hennes besvärliga fot dessutom.
(null)

Väl hemma blev det en sats kanelbullar innan lite handarbete i soffan, virkning för mig och stickning för Lilltjejen, köttbullemiddag och en spontan cykeltur i minimalt och uppfriskande regn till Coop, och så mer handarbete framför film innan lördagen avslutades.
Om det inte regnar idag blir det att ta tag i Magnoliaträdet och uteplatsen på framsidan. Hur gör man med rabarbern man satte i våras? Läste att man inte ska skörda första året så ska man bara låta dom vara helt och hållet, vissna och dö?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0